Spider toren

SPECIFICATIES
Afmeting :12 x 4 x 6 m (LxBxH)
Gewicht:1x 300 KG
Stroombehoefte:1 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:35 min
Spider toren
Spider toren
Spider toren
Spider toren
Spider toren
Spider toren
Spider toren

SPIDERTOREN HUREN, DAT KAN GEMAKKELIJK EN VOORDELIG   

De Spidertoren is de eyecatcher uit het assortiment en een uitdagend kussen voor jong en oud! Klim 6 meter recht omhoog als een echte spin en glij zo snel als je kunt naar beneden. Door ons unieke klim systeem kun je nooit ver terugvallen. De Spidertoren heeft een snelle omloopsnelheid. Vind je deze spider toren niet uitdagend genoeg? Bekijk dan zijn grote broer van 9 meter!   

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.     

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier. 

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief! 

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken