Informatie Brand Fun-Pro Juli 2019

Beste allemaal,

Sommige van jullie hebben het wellicht al vernomen, maar sommigen misschien ook niet. Vrijdagochtend 26 juli 2019 heeft er een zeer grote brand gewoed in de hal waar alle attracties en spullen van Fun-Pro zijn opgeslagen. Tot onze spijt is de hal volledig uitgebrand, waardoor al onze spullen verloren zijn gegaan. Het belangrijkste is dat er geen gewonden zijn gevallen tijdens de brand, maar helaas zijn we wel al onze mooie attracties kwijt geraakt waarmee we vele mensen blij hebben mogen maken de afgelopen 22 jaar. Ondanks dat dit een enorme klap is voor ons gaan wij (met wat hulp van anderen) er alles aan doen om jullie, onze klanten, de komende tijd te blijven voorzien van attracties en de service te leveren die jullie van ons zijn gewend. Gemaakte afspraken met Fun-Pro blijven daarom vooralsnog staan, tenzij wij hier anders over berichten.

Zoals jullie begrijpen zijn het drukke maanden voor ons, maar we gaan alles in het werk stellen om voor iedereen dezelfde kwaliteit attracties en spullen te verzorgen. Daarbij vragen we om jullie begrip voor het feit dat we genoodzaakt zijn om bepaalde festiviteiten op een andere manier in te invullen en dat reacties en/of bevestigingen van ons mogelijk meer tijd in beslag nemen.

Daarnaast gaan wij zo spoedig mogelijk aan de slag met de wederopbouw van ons mooie bedrijf. Dit zal enige tijd nodig hebben, maar we vertrouwen erop dat we jullie allemaal weer bij ons mogen verwelkomen en dat we gezamenlijk weer de leukste feestjes gaan verzorgen in de toekomst.

Mochten er vragen zijn schroom dan niet en neem contact met ons op. Dit kan via:

Telefoon: 0485-362050
E-mail: info@fun-pro.nl

Wij danken jullie voor jullie begrip en graag tot ziens.

Met vriendelijke groet,
 
Fun-Pro