Levend tafelvoetbalspel

SPECIFICATIES
Afmeting :14,0 x 5 x 2,5 mtr.
Gewicht:300 KG
Stroombehoefte:1 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:35 min
Aantal gebruikers:12
Levend tafelvoetbalspel
Levend tafelvoetbalspel
Levend tafelvoetbalspel
Levend tafelvoetbalspel
Levend tafelvoetbalspel
Levend tafelvoetbalspel
Levend tafelvoetbalspel

LEVEND TAFELVOETBALSPEL HUREN?  

Het levende tafelvoetbalspel is uitstekend voor familiedagen, zeskampen, studentenfeesten en klassenfeesten als spelonderdeel, maar is ook los te gebruiken voor een competitie. Elke speler zit vast met gordelband, hierdoor wordt de bewegingsvrijheid beperkt. Probeer met jouw team zoveel mogelijk punten te halen. Het spel wordt gespeeld door 2 teams van elk 5 spelers. Geschikt voor volwassenen en kinderen v.a. 12 jaar. 

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.       

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier. 

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief! 

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken