Headerfoto

Over Fun-Pro

Fun-Pro Attractieverhuur + Events 

Fun-Pro is dé leverancier van professioneel plezier. Fun-Pro verhuurt en verkoopt attracties voor speciale feesten, dagen en evenementen:

Attractieverhuur

In Zuid-Nederland is Fun-Pro inmiddels een begrip geworden. Met beproefde attracties, een uitgebreid assortiment en een perfecte service levert Fun-Pro verschillende attracties en springkussens die het beslist goed doen op uw speciale dag. Bij alle attracties is veiligheid een vereiste.

Speciale wensen?

Fun-Pro ontwikkelt en verzorgt ook (promotionele) attracties die volledig op de wensen van de klant zijn afgestemd en die op tal van evenementen kunnen worden ingezet. Deze combinatie van entertainment en promotie is een succes-formule van ons bedrijf.
Attractie op maat?

Attractieverkoop

Fun-Pro is officieel distributeur van de trampolines, speeltafels en overige producten van Etan International. Extra voordelig via Fun-Pro!

Fun-Pro op evenementen

Fun-Pro maakt al jaren op diverse braderieën, koningsdagen, jaarmarkten, zomer- en straatfeesten, bedrijfsopeningen, campings, scholen en bij verenigingen met de meest spectaculaire attracties. We hebben ruime ervaring opgedaan in het verzorgen van evenementen zoals zeskampen, sportdagen, buurtfeesten en familiedagen.