Over Fun-Pro

Fun-Pro Attractieverhuur + Events 

Simpel gezegd moet alles FUN zijn, en op een PROFESSIONELE manier gebracht worden. Pas als beide aanwezig zijn kan Fun-Pro naar optimale resultaten en uitdaging streven.

Attractieverhuur

Fun-Pro is al ruim 20 jaar de attractieverhuurder van de benelux en In Zuid-Nederland is Fun-Pro inmiddels een begrip geworden. Met beproefde attracties, een uitgebreid assortiment en een perfecte service verhuurd Fun-Pro verschillende attracties van o.a. springkussens, stormbanen, waterattracties, podiumwagens en meer! Wij leveren de hoogst haalbare kwaliteit van extreme, unieke en uitdagende attracties. En dat allemaal in ons eigen land geproduceerd.

Fun-Pro op locatie

Wij verhuren vrijwel alles voor (sport) evenementen, zeskampen, scholen, verenigingen en feesten. Onze Springkussens, wipe-out banen, ninja-warrior parcours, waterattracties, stormbanen en podiumwagens kunnen wij dan ook helemaal op de wensen van onze klant afstemmen. Hiermee maken wij voor iedereen een passend aanbod. 

Attractieverkoop

Fun-Pro is officieel distributeur van de Etan Premium trampolines, de Europees geproduceerde kwaliteitstrampoline. Met een beschermrand van extra sterk Duits PVC en Nederlandse veren maakt de Etan Premium trampoline van ongeëvenaarde kwaliteit. Het strakke design door de kwalitatieve Europese materialen, lange garantietermijnen en de soepele sprongen, door het unieke Diamond System, garanderen wij jarenlang speelplezier! Voor speciale aanbiedingen kunt u contact opnemen met Fun-Pro.

Fun-Pro op evenementen

Fun-Pro verhuurd al jaren op diverse braderieën, koningsdagen, jaarmarkten, zomer- en straatfeesten, bedrijfsopeningen, campings, scholen en bij verenigingen met de meest spectaculaire attracties. We hebben ruime ervaring opgedaan in het verzorgen van evenementen zoals zeskampen, sportdagen, buurtfeesten en familiedagen.

Contact

Kunnen wij iets voor elkaar betekenen? Neem dan eens een kijkje op onze (website).
Of stuur een mailtje naar info@fun-pro.nl of bel 0485-362050