Voetbalattracties huren

Originele voetbalattracties huren

Voetbalattracties huren voor het buurtfeest, bedrijfsfeest, familiedag, festival of sportdag?
Voetbal gerelateerde attracties doen het altijd goed. Niet voor niets is voetbal verreweg de populairste sport ter wereld. Jong en oud vindt het leuk om een balletje op goal te trappen bijvoorbeeld. Maar ook op onze bumberballen en ons levend tafelvoetbalspel wordt met veel enthousiasme gereageerd. 

Voetbalattracties huren voor voetbalverenigingen

Voetbalspellen zijn leuk op ieder event. Bij Fun-Pro verhuren we met grote regelmaat ook de leukste spellen aan voetbalverenigingen bijvoorbeeld bij seizoensfeesten aan het begin of einde van het seizoen. Wij hebben dan ook een aantal speciale voetbalspellen en attracties in ons assortiment zoals voetbalrokken voor een extra moeilijkheidsgraad, voetbal darten, voetbal flipper en voetbal sjoelen, garant voor uren voetbalplezier.

Hulp nodig bij het kiezen van een leuke voetbalgerelateerde attractie? Wij weten precies aan welke  leeftijdscategorie, capaciteit, moeilijkheidsgraad en budget je moet denken per spel. Wil je wel een leuk sportief spel of uitdagende attractie, maar hoeft het niet perse voetbal te zijn dan zijn onze actiespellen en stormbanen ook de moeite van het bekijken waard! Neem gerust contact op, we denken graag mee.