Pannakooi

SPECIFICATIES
Afmeting :9,5 x 7,5 x 2,5 m (LxBxH)
Gewicht:95 kg
Stroombehoefte:1 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:15 min
Inclusief :1 Bal
Pannakooi
Pannakooi
Pannakooi
Pannakooi
Pannakooi

PANNAKOOI HUREN?

Ben jij een echte pannakoning? Laat dat nu zien met de megagrote Pannakooi. De pannakooi is maar liefst 9 meter lang! Probeer de perfecte panna te scoren! Het zal echter niet meevallen om de bal tussen de benen van de tegenstander door te schieten om de bal vervolgens in bezit te houden. Lukt een panna niet? Dan kun je altijd nog in de doelen schieten om een punt te scoren. Erg leuk om één tegen één of in teamverband te spelen. De pannakooi is zo ingericht dat spelers de bal slim via de wanden kunnen rondspelen, zodat het de tegenstander moeite kost om de bal in bezit te krijgen.

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES 

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties.

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.   

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT?

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier.

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE

Dit springkussen is makkelijk te vervoeren met eigen transport. Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief!

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken