Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een springkussen?

Het huren van een springkussen kan vanaf €40,- per dag. Wij hebben verschillende modellen springkussens waarbij de prijs variërend is. Een Multifun Springkussen kunt u huren vanaf €90,- per dag. 

Hoe lang duurt opblazen van een springkussen? 

Het opblazen van een springkussen verschilt per springkussen, dat heeft te maken met de grote van het luchtkussen. De meeste modellen zijn tussen de 10 – 20 minuten opgebouwd en klaar. 

Hoe groot is een springkussen?

Het kleinste springkussen is 2,5 x 2,5 x 2,4 mtr. (lengte x breedte x hoogte) Daarbij is ons grootste springkussen 7,1 x 5,6 x 6 mtr. (lengte x breedte x hoogte) 

Hoe krijg ik mijn springkussen thuis?

Ieder springkussen krijgt u opgerold mee. Daardoor blijft het een mooi compacte rol waarmee u hem makkelijk kunt vervoeren. Onze kleinere modellen kunt u achter in uw kofferbak en de grotere modellen kunt u het makkelijkste op een aanhanger vervoeren. Of u kiest ervoor dat wij het springkussen komen plaatsen bij u thuis. 

Schade aan het springkussen?

Wat als er schade is aan het springkussen? U kunt bij het bestelproces selecteren of u een materiaal verzekering wilt. Hierbij geldt dat als er schade aan het springkussen komt dat u hiervoor verzekerd bent. Let wel op er dient altijd een eigen risico betaald te worden. 

Kan een springkussen in de regen staan?

JA! Een springkussen mag natuurlijk nat worden. In veel gevallen kan er een springkussen gekozen worden met een dak erboven. Hiermee verkom je dat de regen er binnen in komt. 
Twijfel je nogsteeds aan het weer dan kun je nog altijd een mooi-weer-garantie afsluiten. 

Verbruikt een springkussen veel stroom?

NEE! Een springkussen verbruikt 1100 watt per uur, als je deze 8 uur per dag aan zou laten staan zul je ongeveer 9KW kwijt zijn. Omgerekend zal dat €5,- kosten. 

Wat is een stormbaan?

Een Stormbaan is een groot lang springkussen met allemaal verschillende hindernissen en obstakels. Hierbij bied een stormbaan heel veel uitdaging voor jong en oud. Wij hebben een groot assortiment aan diverse stormbanen.

Hoe groot is een stormbaan?

Een stormbaan is helemaal zelf samen te stellen, hierdoor kies je je eigen obstakels uit die jij wilt huren. Onze kleinste stormbaan is 10 meter lang. Wil je iets groters? Wij kunnen onze stormbaan wel tot 500 meter maken. Is een stormbaan niet uitdagend genoeg? Bekijk dan onze actie kussens voor nog grotere en uitdagende obstakels. 

Wat is het verschil tussen stormbanen, hindernisbanen en survivalbanen?

Dat is een goede vraag! Er is maar een verschil en dat is de naam, er zit geen verschil in stormbanen, hindernisbanen en survivalbanen. Veel verhuurders hebben hun eigen namen voor hun attracties.

Hoeveel kost het om een stormbaan te huren?

Een goedkope stormbaan huur je bij ons al vanaf €100,- per dag. Dit noemen wij een mini stormbaan.