Podiumwagen huren

PODIUMWAGEN HUREN - UNIEK OPBLAASBAAR PODIUM OP JOU EVENT?

De podiumwagens van Fun-Pro zijn gecertificeerd en voldoen aan alle acutele keuringen.

Door het unieke concept kunnen wij een podium binnen 30 min opbouwen. Waarbij er een volwaardig degelijk podium klaarstaat. Door de vaste vloer bieden wij podium's vanaf 30m2 tot 50m2 in een uniek jasje. 

Met 25 jaar ervaring kunnen wij uw event naar een hoger niveau blazen!
 

Een echte blikvanger huren? Huur een podiumwagen!

Organiseer je een evenement, festival of andere gelegenheid, en zoek je een podiumwagen voor jouw event? Op bijna elke locatie is wel een podiumwagen te plaatsen. Een podium bouwen was nog nooit zo makkelijk: je huurt een podiumwagen, ter plaatse wordt het podium opgebouwd, en het feest kan beginnen. Er hoeven geen werktuigen zoals een heftruck gebruikt te worden. Op deze pagina staan de verschillende podiumwagens van Fun-Pro

Verschillende soorten podiumwagens

Er zijn veel verschillende soorten en maten podiumwagens die je kunt huren. Zo zijn er festivalpodia die in een handomdraai geïnstalleerd zijn door het unieke concept van Fun-Pro. Deze podia zijn geschikt voor optredens van muzikanten en bands etc. Dan zijn er nog podiumwagens op aanhanger. De podiumvloer is de aanhanger zelf, daarop wordt doormiddel van een opblaasbaar frame een constructie over de aanhanger geplaatst. Zodat er een opblaasbaar dak gecreëerd wordt. Binnen een half uur staat er een volledig podium op locatie. De opbouwtijd scheelt enorm in tegelstelling tot een normaal podium, waarbij meerdere personen vaak uren bezig zijn. De afmeting van een podiumwagen verschilt per podium. De lengte varieert van 5 tot 6 meter. De breedte verschilt ook sterk van 6 tot 8 meter, de hoogte van 4 tot 6,5 meter. Houd daarom van te voren rekening met de beschikbare ruimte op de locatie.


PODIUMWAGEN MET UW LOGO OF TEKST EROP? DAT KAN!
 

Wij kunnen onze podiumwagens voorzien van een full-colour achterwand waarbij wij uw logo eruit laten springen! Uw huisstijl komt dan helemaal terug in het podium. 

 

Denk aan de benodigdheden als je een podiumwagen huurt

De meeste podiumwagens hebben een ingebouwd grit waaraan je verlichting kunt hangen. Sommige verhuurbedrijven bieden interessante totaalpakketten aan, waarbij je een podiumwagen huurt inclusief alle benodigdheden zoals verlichting, geluidsinstallatie, etc. Wist je dat veel verhuurbedrijven die podiumwagens verhuren, ook kunnen helpen aan andere activiteiten? Vraag ons naar de mogelijkheden!