Podiumwagen huren

OPBLAASBAAR PODIUM - OVERDEKTE PODIUMTRAILER HUREN? 

Een podiumwagen van Fun-Pro is sterk, stabiel en voorzien van alle gemakken.

Snel en gemakkelijk op- en af te bouwen door slechts 1 persoon. Dat alles binnen 30 minuten! Onze podia zijn uitermate geschikt voor o.a. festivals, concerten, roadshows en promotionele activiteiten of evenementen.

Marktleider in mobiele opblaasbare podia!
 

Maatwerk: Al onze podia zijn volledig te personaliseren. Wij kunnen eenvoudig een bedrukte achterwand en rok leveren, waardoor het podium volledig de uitstraling van uw bedrijf heeft!

Een echte blikvanger huren? Huur een podiumwagen!

Organiseer je een evenement, festival of andere gelegenheid, en zoek je een podiumwagen voor jouw event? Op bijna elke locatie is wel een podiumwagen te plaatsen. Een podium bouwen was nog nooit zo makkelijk: je huurt een podiumwagen, ter plaatse wordt het podium opgebouwd, en het feest kan beginnen. Er hoeven geen werktuigen zoals een heftruck gebruikt te worden. Op deze pagina staan de verschillende podiumwagens van Fun-Pro

Verschillende soorten podiumwagens

Er zijn veel verschillende soorten en maten podiumwagens die je kunt huren. Zo zijn er festivalpodia die in een handomdraai geïnstalleerd zijn door het unieke concept van Fun-Pro. Deze podia zijn geschikt voor optredens van muzikanten en bands etc. Dan zijn er nog podiumwagens op aanhanger. De podiumvloer is de aanhanger zelf, daarop wordt doormiddel van een opblaasbaar frame een constructie over de aanhanger geplaatst. Zodat er een opblaasbaar dak gecreëerd wordt. Binnen een half uur staat er een volledig podium op locatie. De opbouwtijd scheelt enorm in tegelstelling tot een normaal podium, waarbij meerdere personen vaak uren bezig zijn. De afmeting van een podiumwagen verschilt per podium. De lengte varieert van 5 tot 6 meter. De breedte verschilt ook sterk van 6 tot 8 meter, de hoogte van 4 tot 6,5 meter. Houd daarom van te voren rekening met de beschikbare ruimte op de locatie.

Denk aan de benodigdheden als je een podiumwagen huurt

De meeste podiumwagens hebben een ingebouwd grit waaraan je verlichting kunt hangen. Sommige verhuurbedrijven bieden interessante totaalpakketten aan, waarbij je een podiumwagen huurt inclusief alle benodigdheden zoals verlichting, geluidsinstallatie, etc. Wist je dat veel verhuurbedrijven die podiumwagens verhuren, ook kunnen helpen aan andere activiteiten? Vraag ons naar de mogelijkheden!