Podiumwagen Medium

SPECIFICATIES
Afmeting: :5 x 6 x 5,5 m (LxBxH)
Vloerhoogte:1.10 meter
Vrije hoogte:4.70 meter
Hoogste punt:5.50 meter
Vloerlast:250 Kg/m2
Materiaal podiumkap:PVC m2 (brandvertragend)
Dak belasting :350KG
Opzettijd:25Min
Certificering:JA
Podiumwagen Medium
Podiumwagen Medium
Podiumwagen Medium
Podiumwagen Medium
Podiumwagen Medium
Podiumwagen Medium
Podiumwagen Medium

Opblaasbare Podiumwagen Huren!

Klein Podium met Grootse uitstaling!

Podiumwagen Medium heeft een afmeting van 6x5m en is daarbij geschikt voor evenementen die niet de ruimte of de nood hebben aan een groot podium.
Denk hierbij aan: sport evenementen, toespraken, trouwfeesten, braderieën, kleine evenementen, bedrijfsfeesten, schoolfeesten, WK en EK dorpen, etc…

Een podiumwagen van Fun-Pro is sterk, stabiel en voorzien van alle certificering.

Snel en gemakkelijk op- en af te bouwen door slechts 1 persoon. Dat alles binnen 30 minuten! Onze podiumwagens worden aan de hoogste veiligheidseisen getest. Daarmee hebben wij een unieke podiumwagen voor een betaalbare prijs. 

Dit overdekt podium is voorzien van een opblaasbare podium kap welke binnen enkele minuten tot een hoogte van 5,5 meter wordt opgeblazen. Nadat de juiste druk is bereikt slaan de 2 luchtdruk pompen af en zullen enkel opnieuw worden geactiveerd wanneer de druk te laag wordt.

-Totaal pakket-

Fun-Pro biedt bij het huren van een overdekt podium een totaal pakket aan. Dit houdt in dat de overdekte podia altijd door Fun-Pro getransporteerd als tevens op- en afgebouwd worden. Dit zorgt voor een veilig te gebruiken podium ook in slechtere weersomstandigheden.

Wilt u een opblaasbare mobiele podiumwagen huren van Fun-Pro? Dan bent u zeker van een echte eyecatcher tegen scherpe huurprijzen.

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken