Halve Abraham

SPECIFICATIES
Afmeting :1 x 1 x 3,5 m (LxBxH)
Gewicht:20 KG
Stroombehoefte:1 x 750 Watt (230 V)
Opzettijd:10 min
Inclusief :4 Haringen (t.b.v. vastzetten)
Halve Abraham
Halve Abraham

Halve Abraham pop huren

Het neerzetten van een Abraham pop in de tuin bij een man die 50 jaar wordt dat is bij de meeste mensen in Nederland wel bekend. Minder bekend in heel Nederland is het plaatsen van een opblaaspop bij het vieren van de 25’ste verjaardag van iemand.

Deze viering mag dan relatief onbekend zijn, in het oosten van Nederland is dit al veel langer een traditie. Daar viert men al veel langer het fenomeen van ‘halve abraham’.

Huurdagen betekent: Dag = 3 dagen

Dag 1: ophalen einde middag
Dag 2: gebruiken
Dag 3: ochtend retour brengen

Wat is een Halve Abraham?

Het woord zegt het eigenlijk al: een halve Abraham is de helft van een hele Abraham. We vieren dan dus niet de verjaardag van een 50 jarige maar de verjaardag van een 25 jarige. Voor de 50 jarige man zijn er tal van opblaasbare Abraham poppen, maar ook voor de 25 jarige zijn er inmiddels opblaasbare Halve Abraham poppen verkrijgbaar.

De jarige hoeft dus niet langer te wachten tot hij 50 wordt, je kunt hem nu al lekker verrassen als hij 25 jaar oud wordt… Zal ‘ie leuk vinden…:-D

Vieren van een Halve Abraham

Het vieren van de 50 jarige verjaardag van een man is in heel Nederland al jaren bekend. In veel gevallen wordt dit gedaan met het plaatsen van een grote opblaasbare Abraham pop in de tuin van de jarige. Het vieren van de verjaardag van een Halve Abraham daarentegen, wordt minder in heel Nederland gedaan.

Verras de Halve Abraham

Dus wie er ook jarig is, je vader, moeder, buurvrouw, collega of zoon, je kunt hem link verrassen met zijn 25’ste verjaardag. Zet zo’n enorme opblaasbare Halve Abraham pop in zijn tuin en er is niemand meer die zijn verjaardag vergeet of over het hoofd ziet.

De halve Abraham pop is 3,5 meter hoog en trekt daardoor goed de aandacht. Het opzetten van de opblaaspop is echter heel eenvoudig. Met twee personen is de klus binnen 5 minuten geklaard.

Bovendien ontvang je van ons een duidelijke opzethandleiding zodat er helemaal niets mis kan gaan. De scheerlijnen zitten al aan de opblaas abrahampop vast. Je hoeft de pop dus alleen maar op te blazen en vast te zetten met de meegeleverde grondpinnen. De blower waar je de pop mee opblaast zit uiteraard bij het pakket in.

 

Een normale opblaaspop voor 25 jaar?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ‘normale’ opblaas Abraham pop te plaatsen voor een 25 jarige verjaardag. Op alle opblaasbare Abraham poppen is het namelijk mogelijk om een bordje van 25 jaar te hangen. Op die manier is dus elke Abraham pop geschikt voor welke leeftijd je ook maar wilt vieren. Bekijk hier al onze ‘normale’ Abraham poppen.

De standaard huurperiode is 3 kalenderdagen (dag 1: ophalen – dag 2: opzetten – dag 3: terugbrengen).

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken