Stormbaan 20M

SPECIFICATIES
Afmeting :20 x 4 x 4,5 m (LxBxH)
Gewicht:2 x 250 KG
Stroombehoefte:2 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:30 min
Stormbaan 20M
Stormbaan 20M
Stormbaan 20M
Stormbaan 20M
Stormbaan 20M

STORMBAAN HUREN, DAT KAN GEMAKKELIJK EN VOORDELIG   

Onze Stormbaan van 20 meter is een unieke stormbaan! Gegarandeerd strijd voor jong en oud. Tijdens de sportdag zal deze stormbaan zich bewijzen voor extreme uitdagingen. Met de grote uitdagende obstakels kun jij laten zien wat je in huis hebt. Spring over de X obstakels, ren tegen de steile helling omhoog en pak je balans voor de loopbrugen en kom als spin uit het web de stormbaan uit! Wij houden je niet tegen! Denk je dat je de strijd nog wel even vol kunt houden... Bekijk hier het totale assortiment! Wij gaan nog een stapje verder, ga je mee?  

STEL JE EIGEN STORMBAAN SAMEN   

Wil je meer uitdaging en avontuur? Combineer deze stormbaan met andere stormbanen van Fun-Pro. Creëer zo een unieke meterslange stormbaan, voor ons is niets te gek!  

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.       

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief! 

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken