Stormbaan Bochten

SPECIFICATIES
Afmeting :5 x 5 x 2 m (LxBxH)
Gewicht:1x 100 KG
Stroombehoefte:1 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:15 min
Stormbaan Bochten
Stormbaan Bochten
Stormbaan Bochten

STORMBAAN HUREN, DAT KAN GEMAKKELIJK EN VOORDELIG   

Onze Stormbaan Bochten zijn uniek! Weet jij niet zeker of alles gaat passen in een rechte lijn of wil je een uitdagender parkour? Koppel alle stormbanen aan elkaar met deze bocht module. Plaatsen van een stormbaan wordt nog simpelere en zorgt voor een uitdagend beeld. Creëer zo jou zelf samengestelde stormbaan en verras ons mij jouw idee. Weet jij de strijd vol te houden? Wij houden je niet tegen! Bekijk hier het totale assortiment! Wij gaan nog een stapje verder, ga je mee?  

STEL JE EIGEN STORMBAAN SAMEN   

Wil je meer uitdaging en avontuur? Combineer deze stormbaan met andere stormbanen van Fun-Pro. Creëer zo een unieke meterslange stormbaan, voor ons is niets te gek!  

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.       

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier. 

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Deze stormbaan is makkelijk te vervoeren met eigen transport. Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief! 

Wij beschikken over meerdere bochten waardoor de meest uitdagende creaties tot leven kunnen komen!

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken