Kabelhaspel 40M

SPECIFICATIES
Snoerlengte:40 M
Ingangen:3 stuks
Maximale wattage :3500 Watt
Kabelhaspel 40M
Kabelhaspel 40M

Huur eenvoudig kabelhaspels bij Fun-Pro!

Hoeveel stroomhaspels heb ik nodig?

Dat is afhankelijk van de attracties of apparaten die u wilt aansluiten. 
Er mag maximaal 3500 watt op 1 kabelhaspel aangelosten worden, indien de kabelhaspel doorgelust wordt blijft de 3500 watt gelden. 

Waar gebruik ik een kabelhaspel voor? 

Met een kabelhaspel is zowel het opruimen als gebruiken van kabels erg gemakkelijk. Met de haspel rol je snel de kabel uit en is je verlengsnoer na gebruik ook snel weer op te rollen. Zeker als je veel kabels gebruikt kan het huren van een haspel veel tijd besparen.

Kabelhaspel 25 m 3 x 1.5 mm2

De kabelhaspel van Fun-Pro draagt bij aan een stroomvoorziening op ondenkbare plekken. Denk aan werkplaatsen waar buiten gewerkt moet worden. Op toiletten, in tuinen en andere omgevingen waar niet direct een stroompunt beschikbaar is. Door een kabelhaspel te gebruiken is het eenvoudig om een elektrisch apparaat aan te sluiten. Zo kan een elektrische boormachine, elektrische zaagmachine of andere elektrische apparaten worden gebruikt. 

Het handige handvat van de kabelhaspel maakt verplaatsen eenvoudig. De haspel is licht van gewicht en kan afstanden van 25 meter overbruggen. De kabel zit vast aan een kunststof haspel. Deze haspel is met een verzinkt stalen frame omhult. Doordat het staal verzinkt is, zal er minder snel roestvorming ontstaan. Dit draagt bij aan een langere levensduur. Een stekker kan eenvoudig in het middengedeelte van de haspel worden geplaatst. Deze stekker ingangen zijn afgeschermd met een klepje. De IP-waarde IP44 maakt de haspel spatwaterdicht. 

Toepassing

De haspel is compact in formaat. Dit maakt de haspel geschikt voor diverse werkplekken. Eenvoudig te gebruiken door medewerkers op de bouw, hoveniers, klusjesmannen en vrouwen. Maar ook kan de haspel worden gebruikt bij evenementen.

Eigenschappen

  • 4Tecx haspel 25 meter, met drie stroompunt ingangen, stekker kan eenvoudig in de haspel worden geplaatst
  • Haspel is gemaakt van kunststof materiaal met een verzinkt stalen frame, draagt bij aan een lange levensduur, voorkomt roest
  • Thermisch beveiligd, voorkomt overbelasting van stroom waardoor ongelukken zouden kunnen ontstaan
  • Dubbel geïsoleerd, draagt bij aan het veilig gebruiken van de haspel
  • Draaiknop op de buitenzijde van de haspel, het oprollen van de kabel zal hierdoor soepel verlopen 
  •  Stopcontacten worden afgeschermd met een klepje, dit voorkomt dat stof en ander vuil de haspel aantast 
  • IP44 beschermd, dit maakt de haspel spatwaterdicht 
  • KEMA gekeurd voor Nederland, dit keurmerk toont aan dat de haspel voldoet aan de eisen rondom elektrische apparaten  

Inhoud

De haspel wordt geleverd met een 25 meter lange snoer. Hierdoor kunnen verschillende werkplekken bereikt worden. Mogelijkheid tot 3 elektrische apparaten in de haspel aan te sluiten.

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken