Halfpipe Superslide XL

SPECIFICATIES
Afmeting :20 x 15 x 9 m (LxBxH)
Gewicht:2x 750 KG
Stroombehoefte:3 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:45 min
Benodigd :Continu stromend water
Halfpipe Superslide XL
Halfpipe Superslide XL
Halfpipe Superslide XL
Halfpipe Superslide XL
Halfpipe Superslide XL
Halfpipe Superslide XL
Halfpipe Superslide XL
Halfpipe Superslide XL
Halfpipe Superslide XL
Halfpipe Superslide XL

HALFPIPE SUPERSLIDE XL WATERGLIJBAAN HUREN? 
GROOTSTE WATERATTRACTIE HUREN!

Huur de Grootste Opblaasbare Waterattractie van EUROPA!

Nieuw: Een waterattractie van 300m2 groot!

Wil jij uitdaging voor jong & oud? Onze Halfpipe Superslide XL is geschikt voor jong & oud. Klim via de ladder omhoog en maak je klaar voor de snelheid van de glijbaan. Je staat nu boven op de top van de attractie met alleen nog maar watersproeiers om je heen die ervoor zorgen dat jij al je snelheid kan vasthouden!
Klaar voor sportdagen & zeskampen: Door de enorme scheepsbel aan de andere kant van de Halfpipe Slide wordt deze attractie een echte uitdager. Wil jij de bel raken dan zul je Snelheid, Concentratie, Kracht en Fun moeten gebruiken!
Door de snelheid glij je naar de andere kant en probeer je een zwaai te geven aan de scheepsbel. Hierdoor scoor jij de punten voor jezelf of voor je hele team.

​Neem de sprong en geniet van de snelheid en beleving van deze attractie. 
Door een compleet geintegreerd watersysteem hoef je de baan zelf niet nat hoeft te houden.

Een waterattractie huren voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Fun-Pro aan het juiste adres. Wij leveren waterspellen in veel verschillende soorten en maten. Dankzij ons Breede assortiment kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen. Of u nu een tobbedansbaan of buikschuifbaan zoekt, u huurt het bij Fun-Pro! 

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.     

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier. 

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief! 

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken