Mega stormbaan

SPECIFICATIES
Afmeting :29 x 4 x 5,5 m (LxBxH)
Gewicht:2 x 250 KG
Stroombehoefte:2 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:45 min
Mega stormbaan
Mega stormbaan
Mega stormbaan
Mega stormbaan

STORMBAAN HUREN, DAT KAN GEMAKKELIJK EN VOORDELIG   

Onze Stormbaan van 29 meter is een echte uitdager! Op de sportdag zal hij zorgen voor een strijd tussen jong en oud maar tijdens de zeskampen zal deze stormbaan zich bewijzen voor extreme uitdagingen. Met de zijn grote uitdagende obstakels kun jij laten zien wat je in huis hebt. Sprint door de stormbaan, ren tegen de steile helling omhoog en vlieg door de unieke obstakels heen. Zie jij een gaatje in de obstakels waar je doorheen kan? Wij houden je niet tegen! Denk je dat je de strijd nog wel even vol kunt houden... Bekijk hier het totale assortiment! Wij gaan nog een stapje verder, ga je mee? 

STEL JE EIGEN STORMBAAN SAMEN   

Wil je meer uitdaging en avontuur? Combineer deze stormbaan met andere stormbanen van Fun-Pro. Creëer zo een unieke meterslange stormbaan, voor ons is niets te gek!  

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.     

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier. 

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief!

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken