Rodelbaan XL

SPECIFICATIES
Afmeting :24 x 5,5 x 7 m (LxBxH)
Gewicht:2x 395 KG
Stroombehoefte:2 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:45 min
Benodigd :Continu stromend water
Rodelbaan XL
Rodelbaan XL
Rodelbaan XL
Rodelbaan XL
Rodelbaan XL
Rodelbaan XL
Rodelbaan XL

RODELBAAN HUREN? 

GEMAKKELIJK EN VOORDELIG EEN WATERATTRACTIE HUREN!

Huur deze enorme Rodelbaan als uitdaging voor jong en oud. Deelnemers klimmen via de touwladder de waterglijbaan op om vervolgens zittend in een tobbe naar beneden te glijden. De helling van de glijbaan dient continu nat te worden gespoten. 

Een waterattractie huren voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Fun-Pro aan het juiste adres. Wij leveren waterspellen in veel verschillende soorten en maten. Dankzij ons Breede assortiment kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen. Of u nu een tobbedansbaan of buikschuifbaan zoekt, u huurt het bij Fun-Pro! 

Door een compleet geintegreerd watersysteem hoef je de baan zelf niet nat hoeft te houden.

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.     

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier. 

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief! 

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken