Base-Jump

SPECIFICATIES
Afmeting :11 x 4 x 6,5 m (LxBxH)
Gewicht:1 x 300 KG
Stroombehoefte:1 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:30 min
Base-Jump
Base-Jump
Base-Jump
Base-Jump
Base-Jump
Base-Jump
Base-Jump

BASEJUMP MET STORMBAAN HUREN, DAT KAN GEMAKKELIJK EN VOORDELIG   

De Base-Jump, onze vrijeval uit het assortiment is een uitdagend luchtkussen voor jong en oud! Klim met twee personen omhoog en maak een spectaculaire sprong van ruim vier meter. Ervaar het ultieme gevoel van een vrije val! Op familiedagen, zeskampen, studentenfeesten en klassenfeesten zal de Base-Jump zich bewijzen door de extreme uitdaging.  

STEL JE EIGEN STORMBAAN SAMEN   

Wil je meer uitdaging en avontuur? Combineer deze stormbaan met andere stormbanen van Fun-Pro. Creëer zo een unieke meterslange stormbaan, voor ons is niets te gek!  

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.   

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier. 

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief! 

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken