Ninja Wall

SPECIFICATIES
Afmeting :12 x 7 x 8 m (LxBxH)
Gewicht:2 x 900 KG
Stroombehoefte:3 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:95 min
Ninja Wall
Ninja Wall
Ninja Wall
Ninja Wall
Ninja Wall
Ninja Wall
Ninja Wall

NINJA WALL HUREN, DAT KAN GEMAKKELIJK EN VOORDELIG   

GROOT – GROTER – GROOTST!!! 
DURF JIJ HET AAN?   

Onze nieuwste en meest uitdagende attractie! De NINJA WALL!!! 

Ken je het programma Ninja Warrior? En wil je de grenzen gaan verleggen. Probeer dan omhoog te rennen tegen de WALL met drie verschillende hoogtes van 3, 4, en 5 meter hoog.  
De Ninja Wall is dé eyecatcher uit het assortiment en een uitdagend kussen voor jong en oud!  

Op familiedagen, zeskampen, studentenfeesten en klassenfeesten zal de Ninja Wall zich bewijzen door de extreme uitdaging. Wie kan het hoogst klimmen en scoort de meeste punten? Wil jij de strijd aangaan met het complete Ninja Park? Daag ons uit met jou unieke stormbaan en koppel deze stormbaan met een van onze ander stormbanen uit ons assortiment.  

STEL ZELF JE STORMBAAN SAMEN   

Wil je meer uitdaging en avontuur? Combineer deze stormbaan met andere stormbanen van Fun-Pro. Creëer zo een unieke meterslange stormbaan, voor ons is niets te gek!  

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.       

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier. 

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief! 

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken