Bungee Run

SPECIFICATIES
Afmeting :11 x 3,8 x 2,5 mtr.
Gewicht:195 KG
Stroombehoefte:1 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:25 min
Bungee Run
Bungee Run
Bungee Run
Bungee Run

BUNGEERUN HUREN, DAT KAN GEMAKKELIJK EN VOORDELIG   

Altijd al willen weten wie de sterkste beenspieren heeft? De Bungee-run geeft antwoord op deze vraag. Twee banen naast elkaar en kijk wie er sterker is, jij of het elastiek? Wie het plakkertje het verst plakt krijgt de punten. Let op: het elastiek geeft zich niet zomaar gewonnen… 

De Bungee Run kan worden afgesteld door middel van het elastiek. Jong en oud kan tegen elkaar strijden op de bungee run waar wilskracht en doorzettingsvermogen een vereiste is. Twee deelnemers worden vastgemaakt aan het speciaal daarvoor ontworpen bungee elastiek. Vervolgens is de uitdaging om zo ver mogelijk een plakker aan de overkant te plakken. Zodra je de rek eruit hebt zul je zien dat de opblaasbare attractie je terugroept... 

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.     

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier. 

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Dit springkussen is makkelijk te vervoeren met eigen transport. Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief! 

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken