Giant Roller

SPECIFICATIES
Afmeting :17 x 6 x 6 m (LxBxH)
Gewicht:700 kg
Stroombehoefte:2 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:45 min
Giant Roller
Giant Roller
Giant Roller
Giant Roller
Giant Roller
Giant Roller
Giant Roller
Giant Roller
Giant Roller

GIANT ROLLER HUREN, DAT KAN GEMAKKELIJK EN VOORDELIG   
Nieuwschierig?

De Giant Roller is een avontuur voor jong & oud. Door zijn mega grote roller tubes wordt dit dan ook weer een van de unieke attracties van Fun-Pro! Klim omhoog bedenk je skills en probeer de overkant te halen. Door dat jij jezelf afzet beginnen de tubes te draaien, daarmee zul je de balans / evenwicht moeten bewaren om niet te vallen. Indien je de strijd met de Giant Roller niet overwint val je naar beneden in de opblaasbare valbreker. Win je de strijd van de Giant Roller dan kom je aan de andere kant aan en kun je via de glijbaan naar beneden.
Mits deze gekoppeld staat aan een andere attractie van Fun-Pro dan blijf het avontuur nog even aan!

STEL JE EIGEN STORMBAAN SAMEN   

Wil je meer uitdaging en avontuur? Combineer deze stormbaan met andere stormbanen van Fun-Pro. Creëer zo een unieke meterslange stormbaan, voor ons is niets te gek!  

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.       

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier. 

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief! 

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken