Bouncing Balls 'Wipe Out'

SPECIFICATIES
Afmeting :23 x 8 x 4 m (LxBxH)
Gewicht:2x 295 KG
Stroombehoefte:2 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:35 min
Bouncing Balls 'Wipe Out'
Bouncing Balls 'Wipe Out'
Bouncing Balls 'Wipe Out'
Bouncing Balls 'Wipe Out'
Bouncing Balls 'Wipe Out'

BOUNCINGBALLS (WIPEOUT) HUREN, DAT KAN GEMAKKELIJK EN VOORDELIG   

De Bouncingballs, wel bekend als de WipeOut is de eyecatcher uit het assortiment en een uitdagend kussen voor jong en oud! Op de familiedag zal hij zorgen voor een strijd tussen jong en oud maar tijdens de zeskampen is de WipeOut een extreme uitdaging. Kan jij je balans houden en spring jij zonder te vallen naar de overkant? Zoek dan niet verder. Doordat de Grote Rode Ballen uit de midden liggen wordt het extra moeilijk om de overkant te halen! 

STEL JE EIGEN STORMBAAN SAMEN   

Wil je meer uitdaging en avontuur? Combineer deze stormbaan met andere stormbanen van Fun-Pro. Creëer zo een unieke meterslange stormbaan, voor ons is niets te gek!  

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.       

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier. 

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief! 

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken