Krat stapelen Huren (Nieuw in 2024)

SPECIFICATIES
Afmeting: :7 x 7 x 12 m (LxBxH)
Gewicht: :340KG
Stroombehoefte: :2 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd: :45 min
Krat stapelen Huren (Nieuw in 2024)
Krat stapelen Huren (Nieuw in 2024)
Krat stapelen Huren (Nieuw in 2024)
Krat stapelen Huren (Nieuw in 2024)
Krat stapelen Huren (Nieuw in 2024)

KRAT STAPELEN HUREN
Uitdagend - Hoog - Uniek? 

Dat is wat je ziet! Je pakt de 'Kratten' en klimt naar boven. 
Maar... De Kratstapel toren kan het je lastig maken. Hoe hoger je in de toren komt hoe onstabieler de kratten worden. Kun jij je balans, evenwicht en concentratie houden? 

Speluitleg

Na een korte instructie krijgen de deelnemers een klimgordel aan en wordt er uitgelegd hoe de attractie in zijn werk gaat. De klimmer zit verankerd aan een valbeiliging (Indien je valt laat deze je automatisch zachtjes zakken.) De 2e persoon staat beneden in de kratstapel toren en begeleid de kratten naar boven. Zodat de klimmer omhoog kan. 

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Deze attractie voldoet aan strenge veiligheidseisen en wordt daarom altijd door Fun-Pro opgebouwd/ afgebroken. Alle veiligheidsmaterialen van deze attractie worden jaarlijks gekeurd en voldoen aan alle certificering! 

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.       

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier. 

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief! 

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken