Klimtoren Palmboom

SPECIFICATIES
Afmeting :8 x 6,5 (ØxH)
Gewicht:200 KG
Stroombehoefte:1 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:20 min
Klimtoren Palmboom
Klimtoren Palmboom
Klimtoren Palmboom

PALMBOOM KLIMTOREN HUREN, DAT KAN GEMAKKELIJK EN VOORDELIG   

Klimmen en klauteren op deze levensgrote palmboom? Geen probleem! Klim tot 6 meter hoogte om je vriendjes te verslaan. Het team dat als eerste boven is heeft gewonnen. Het is mogelijk om met 4 verschillende mensen tegelijk in de boom te klimmen. Door de opstaande rand is de attractie geschikt voor zowel jong als oud. 

Voor wedstrijdverband: Welk team hangt het snelste de klittenband kokosnoten boven in de boom?

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.     

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Dit springkussen is makkelijk te vervoeren met eigen transport. Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief! 

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken