Klauter Glijhelling

SPECIFICATIES
Afmeting :14 x 4 x 6 m (LxBxH)
Gewicht:1 x 300 KG
Stroombehoefte:1 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:20 min
Klauter Glijhelling
Klauter Glijhelling
Klauter Glijhelling

KLAUTER GLIJHELLING HUREN, DAT KAN GEMAKKELIJK EN VOORDELIG   

De klauter glijhelling is de ideale glijbaan voor ieder feest. Een echt springkussen, stormbaan en glijbaan voor jong en oud in een!  

Tijdens het dorpsfeest zorgt hij voor uitdaging en vermaak en tijdens de sportdagen laat hij zien hoe snel je van boven naar beneden kunt gaan. Wil jij ook met je team naar boven rennen en kijken wie het snelste beneden is? 

STEL JE EIGEN STORMBAAN SAMEN   

Wil je meer uitdaging en avontuur? Combineer deze stormbaan met andere stormbanen van Fun-Pro. Creëer zo een unieke meterslange stormbaan, voor ons is niets te gek!  

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.     

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier. 

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Benieuwd naar onze transport en op- en afbouw mogelijkheden? Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte, snelle levering tegen een aantrekkelijk tarief!

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken