Springkussen Racing Slide

SPECIFICATIES
Afmeting :6,5 x 435 x 4 m (LxBxH)
Gewicht:135 KG
Stroombehoefte:1 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:15 min
Aantal gebruikers:8
Springkussen Racing Slide
Springkussen Racing Slide
Springkussen Racing Slide

RACING SLIDE SPRINGKUSSEN HUREN? 

Ready to race? Race in een raceauto op het circuit in je eigen tuin? Het formule 1 springkussen is het springkussen voor het stoere kinderfeestje. Laat de jonge coureur maar tevoorschijn komen en klim, glij en spring op een onvergetelijke dag. Het springkussen heeft veel te bieden door de vele mogelijkheden. Kids kunnen volledig hun energie kwijt door te springen, klimmen, klauteren en glijden. Daarnaast bevindt er 1 glijbaan die erg uitdagend is voor een optimaal speelplezier! Door het doorzichtige net kun je de kinderen goed in de gaten houden. Kort samengevat is de Racing Slide een zeer vrolijk en uitdagend springkussen voor elk willekeurig feest of evenement. 

GEMAK EN SERVICE 

Zet het springkussen gemakkelijk binnen 15 minuten op. Bijvoorbeeld tijdens een buurtfeest, verjaardag of ander feestelijk evenement. Het springkussen wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal en een duidelijke handleiding. 

TRANSPORT 

Dit compacte springkussen is eenvoudig te transporteren. Wij adviseren om dit met een aanhanger te doen. Mocht dit niet lukken, maak gebruik maken van onze bezorgservice.  

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken