Rodeostier

SPECIFICATIES
Afmeting :Ø 5,5 x 2,5 m (Ø x H)
Gewicht:1 x 350 KG
Stroombehoefte:1 x 3500 Watt (230 V)
Opzettijd:20 min
Rodeostier
Rodeostier
Rodeostier
Rodeostier

RODEOSTIER HUREN?

Heb je gekozen om een rodeostier te huren? Een uitstekende keuze! Wist je dat deze attracties vroeger door professionele stierenrijders werden gebruikt om te oefenen voor hun vak? Pas later werd ontdekt dat deze mechanische stieren ook voor uitstekend vermaak kunnen zorgen. En hoe! In Amerika vind je er zelfs in cafés en restaurants. In Nederland helaas niet, maar wellicht binnenkort wel op jouw feest!

Hoe werkt een rodeostier?

De rodeostier wordt bediend vanuit een centraal paneel. Hier kan er gekozen worden voor enkele handmatige standen met verschillende snelheden. In alle gevallen dient de bestuurder 18+ te zijn. Onze tip is verder om rustig te beginnen en daarna de snelheid op te voeren voor de echte waaghalzen!

Zorg voor genoeg ruimte, want de mechanische stier heeft een ruimte nodig van Ø 5,5 meter. Daarbij een hoogte van 2,5 mtr.

Dé mechanische rodeo stier huren bij Fun-Pro!

Heb je een keuze gemaakt? Mooi! Je kunt dan deze rodeostier in je winkelwagentje stoppen om direct te boeken, de rest spreekt voor zich. Heb je alsnog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers denken graag mee. Service en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij garanderen dat jouw feest of partij een grandioos succes wordt met deze western rodeostier! In Brabant en Limburg zijn wij met onze rodeo stier een bekende verhuurder.

Bij de Rodeostier bieden wij een compleet pakket aan. Hierbij bouwen wij de stier op en breken wij de stier weer af. Ook kunnen onze medewerkers de bediening van de attractie verzorgen.

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken