Springkussen Boerderij

SPECIFICATIES
Afmeting :4 x 4 x 4 m (LxBxH)
Gewicht:135 KG
Stroombehoefte:1 x 1100 Watt (230 V)
Opzettijd:15 min
Aantal gebruikers:8
Springkussen Boerderij
Springkussen Boerderij
Springkussen Boerderij
Springkussen Boerderij
Springkussen Boerderij

BOERDERIJ SPRINGKUSSEN HUREN?  

Wil jij altijd al op een echte boerderij spelen tussen de koeien? Dit is jouw kans. Het boerderij springkussen is het diervriendelijkste springkussen uit ons assortiment.  

Op het springvlak staat een opvallende koe afgebeeld. Doordat deze samen met het springkussen wordt opgeblazen vormt hij geen gevaar voor de spelende kinderen. Door de opvallende prints is het een echte eyecatcher op jouw feest. Aan de bovenkant zijn wieken gemaakt voor een landelijke uitstraling op ieder feest.  

Kortom, huur jouw springkussen snel bij Fun-Pro en laat de jonge boer of boerin maar tevoorschijn komen en klim, glij en spring op een onvergetelijke dag. 

GEMAK EN SERVICE 

Zet het springkussen gemakkelijk binnen 15 minuten op. Bijvoorbeeld tijdens een buurtfeest, verjaardag of ander feestelijk evenement. Het springkussen wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal en een duidelijke handleiding. 

TRANSPORT 

Dit compacte springkussen is eenvoudig te transporteren. Wij adviseren om dit met een aanhanger te doen. Mocht dit niet lukken, maak gebruik maken van onze bezorgservice.  

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken