Sweeper

SPECIFICATIES
Afmeting :9 x 3 (ØxH)
Gewicht:2x 200 KG
Stroombehoefte:1 x 1100 Watt (230 V)
Stroombehoefte:1 x 3500 Watt (230V)
Opzettijd:40 min
Sweeper
Sweeper
Sweeper
Sweeper
Sweeper
Sweeper

SWEEPER HUREN, DAT KAN GEMAKKELIJK EN VOORDELIG   

Sweeper bekend van tv! Beklim de plateaus van de Sweeper, bepaal je positie en... focus. Zodra hij begint te draaien begint het spel. Ontwijk de armen door op het juiste moment te springen. De Sweeper is de eyecatcher uit het assortiment en een uitdaging voor jong en oud! Tijdens familiedagen, zeskampen, studentenfeesten en klassenfeesten zul je zien wie de beste Man of the Match is. Wie kan het langste blijven staan en scoort de meeste punten?  

Hoe werkt het precies?  De maximaal 6 kandidaten staan op één pilaren van de attractie. De Sweeper draait rond en de snelheid van de Sweeper gaat per ronde omhoog wat handmatig ingesteld kan worden. Als de Sweeper er aan komt moet de kandidaat springen om de arm te ontwijken. De arm is gedempt en de val wordt gebroken door een zacht luchtkussen, dus veiligheid gegarandeerd! 

VEILIGHEID VAN ONZE ATTRACTIES   

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Ons assortiment bestaat uit Nederlandse geproduceerde attracties. Deze attracties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van (NEN-EN 14960). Daarnaast zijn alle attracties voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door de Nederlandse keuringsinstanties. 

Na elke verhuur worden alle attracties uitgebreid geïnspecteerd. Deze worden gecontroleerd op schade en/of gebreken. Wil jij onverwachtse verrassingen of andere ongevallen voorkomen? Laat de attractie niet alleen en zorg altijd voor de juiste begeleiding (minimaal 18 jaar), ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.     

VERGUNNING NODIG VOOR UW EVENEMENT? 

Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt voor jouw evenement, klik hier

TRANSPORT & OP- EN AFBOUW SERVICE  

Deze attractie dient altijd door Fun-Pro opgebouwd & afgebroken te worden. 

Offerteaanvraag
4 artikelen
€ 1234,68
Offerteaanvraag ‹ Verder kijken